Homenatge a Jordi Tardà

CartelÉs una pena que els homenatges que és fan a persones destacables siguin sempre quan aquests ja han marxat.

 

És com si no ens adonéssim de la seva vàlua mentre estan al nostre costat. És compleix la dita que no valorem el que tenim fins que ho perdem.

 

I ha estat també aquest el cas de Jordi Tardà. Que, com sabeu, va marxar amb la música a una altra banda (perquè la música era part d’ell i segur que, allà on estigui, no s’ha separat d’ella) aquest passat 2015.

 

Promotor musical, descobridor incansable de rareses, fundador de l’efímer Museu del Rock de Barcelona, periodista, home de radio, Jordi, amb el seu llegendari Tarda Tardà, va lluitar durant 30 anys per tractar d’ acabar amb un mal molt estès al nostre pais, la incultura musical.

 

I és per això que, tot i que un pel tard, que els que el teníem com a amic i admiràvem la seva dilatada trajectoria i sobretot la seva manera de ser, hem volgut demostrar-li la nostra estima de la forma què ell sempre hauria preferit, mitjançant la música.

 

Així que, el 7 de juliol de 2016, molts dels seus amics vam decidir pujar a l’escenari de Luz de Gas per recordar-lo.

 

Vull deixar aquí la meva actuació com a homenatge personal en un vídeo que, tot i que no te la millor qualitat, serveix com a testimoni de tots els seguidors amb què comptava en Jordi a la vista del nombrós públic que va asistir al concert.

 

Jordi, va per tú.

 

 

 

Gene_1 Palau_1

 

 

 

 

 

 

 

Gene_6 Gene_2

 

 

 

 

 

 

Fuentes Fernandes__Casanovas

 

 

 

 

 

Carulla Quintana

 

 

 

 

Barbe Palau

 

 

 

 

 

Publico

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *